Eskimåsväng - lär dig rolla en kajak!

1-9 deltagare

Utanför forspaddlarkretsar har eskimåsvängen ofta mytifierats till något oerhört svårt och macho. Vi som har 1000+ rollar i bagaget har istället lärt oss identifiera de få grundprinciper som avgör mellan succé och fiasko. Varje gång, i varje slags kajak.
 

Vad skyllde du på senast du välte i din kajak och inte lyckades rulla upp igen ;)

 

 

Eskimåsvängen är en relativt komplex kombination av muskelrörelser i flera dimensioner, vilket gör att den bäst lärs ut genom intensiv och individuell feedback under tiden som du får slappna av och låta ditt muskelminne vänja sig genom repetition. Vi har därför inga schemalagda kurser i eskimåsväng utan erbjuder privata instruktörer för 1-3 personer åt gången.
 

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

 

Att kunna göra en eskimåsväng, en kajakroll, är lite som att kunna göra en kontrollerad bredsladd med bil. Du kan använda tekniken för att imponera på polare, eller skrämma dina stackars passagerare, men du har väldigt sällan konkret nytta av den i din normala bilkörning. Den dagen du får ofrivillig sladd kan dock träningen och leken mycket väl innebära skillnaden mellan att haja till och att hamna i diket.

citat: Sofia Holmer

Priser 2017

  • Grundavgift inklusive 1 deltagare (privatlektion):  1 800 kr
  • Extra deltagare:  600 kr. Max 3 per instruktör.

Priser inklusive moms 6%.

 

Pool hemma eller på jobbet? Vi gör även housecalls mot tillägg för restid och transport. Kontakta oss för offert.Kontakt

Ring John! 070-799 25 27
... eller fyll i mejlformuläret så återkommer vi per e-post.